19.1.2011

Perilla ollaan!

Tuhansia kilometreja takana, 26 tuntia valvomista ja monta lentokoneateriaa. Rajamuodollisuudet meni yllattavan huolettomasti, vaikeinta oli jalleen peukalon osuttaminen sormenjalkilaitteeseen; en tajua miten notkea ihmisen kuuluisi olla, etta se onnistuisi jotenkin suoraan. Tai ehka siina on jotain pituudella tekemista.

Jon ja Lynn hakivat meidat kentalta ja ajoivat Lawrenceen ja suoraan kampukselle. Kohtasimme front deskilla ilmeisesti pari vapaaehtoistyontekijaa, jotka eivat tienneet mistaan mitaan, mutta onnistuivat kuitenkin antamaan meille huoneiston avaimet. Itse huoneisto on yllattavan suuri. Kahden makuuhuoneen lisaksi on suuri olohuone (ilman kalusteita kyllakin) ja oikea keittio, josta loytyy astianpesukone!!! Aivan mahtavaa!!!

Tanaan aamu aloitettiin Ben&Jerry's suklaajatskilla (okei, puuron ja banaanin jalkeen) ja sen jalkeen lahdettin hoitamaan seuraavaa paperisotaa, jota myos ilmoittautumisprosessiksi kutsutaan. Saimme kaytya jo terveystarkastukset ja tuberkuloositestit lapi olemalla noudattamatta ohjeita ja marssimalla suoraan paikan paalle, seka varattua ajan orientaatioiltapaivaan seka englannin kielen kokeeseen. Orientaatio alkaa juuri ja siina meille pitaisi selvittaa kaikki oikeutemme, mita meilla opiskelijoina on kunnon amerikkalaiseen tapaan. Englannin kielen testi on huomenna heti aamulla ja siihen saimme hienot harjoittelupaperit. Kai ne pitaisi viela lukea lapi...

1 kommentti:

  1. Kiva, että olet perillä! Täällä jo kovasti odoteltiin viestiä meren takaa...Voi jee, mitenhän aikoinaan selvittiin vaihtarivuodet, kun postin kulkuun meni viikkoja;)

    VastaaPoista