22.1.2011

Kuvia kampukselta

Tähän väliin nopea kuvakierros kampukselta, että näette millaisilla hoodeilla sitä pyöritään. Aloitetaan majapaikasta eli Jayhawker Towereista (yllä). Olemme majoittuneet kampusalueella opiskelija-asuntolaan, joka muistuttaa tavallaan paljon Otaniemeä ja teekkarikylää. Talo, jossa asumme, on kylläkin uudempi ja rempattu äskettäin. Kämpässämme on kaksi makuuhuonetta, olohuone, pieni keittiö ja kylpyhuone. Makuuhuoneet jaetaan kahden hengen kesken ja talo tarjoaa kerrossängyn, työpöydän, lipaston ja tuolin.


Tässä huone vielä suht siistinä yhden päivän majoittumisen jälkeen. Huomatkaa hienot retrolakanat, jotka löytyivät vuorokauden valvomisen jälkeen kirpparilta, kun olimme olleet jenkkilässä ainakin jo kolme tuntia. Kokolattiamatto pitää huolen pölyjen keräämisestä eli täällä ei näy karvapalloja muualla kuin käytävässä ja kylppärissä ja ne koostuvat lähes 100%:sti kiinalaisen kämppäkaverimme pitkistä mustista hiuksista...

Rakennukset täällä ovat poikkeuksetta kolossaalisia ja ainakin yrittävät näyttää vanhoilta. Toki täältäkin löytyy muutama nykyarkkitehtuurin taidonnäyte betonielementteineen. Yllä olevassa kuvassa on päärakennus Strong Hall, jota vartioi Jayhawk, paikallisille äärimmäisen tärkeä maskotti ja tunnus.
Toinen yhtä tärkeä asia on luonnollisesti liput, joita liehuu tangoissa joka puolella.

Vaan mikäs täällä on kävellessä, etenkin kun on lounaaksi saanut jälleen sushia... ;D

3 kommenttia:

  1. Hei,
    Katsottiin heti Skypeilyn jälkeen kuvat ja
    jutut. Ihanhan tuo talviselta näyttää sielläkin.
    Täällä vaan tulee lunta lisää jatkuvasti. Niistä
    asekylteistä muuten sen verran, että siellä ne
    ovat kyllä ihan paikallaan, mutta mahtavatkohan
    estää höyrypäitä aseita kuljettelemasta, jos sel-
    laista tarvetta tuntevat...
    Terv. Iskä

    VastaaPoista
  2. Moikka! Löysin tämän blogin ihan sattumalta ja jään varmasti seuraamaan suurella mielenkiinnolla, sillä olin itse Kansasissa (Emporiassa) vaihdossa muutama vuosi sitten. Sen seurauksena asun nyt Kansas Cityn kupeessa, eli en turhan kaukana Lawrencesta. :)

    VastaaPoista
  3. Iskä: Sää tuntuu täällä tosi keväiseltä, vaikka paikallisten mielestä onkin vielä kovin talvista. Hyvin normaaleilta kaikki tuntuu, joten ei varmasti syytä huoleen.

    Anni: Kiva, että löysit blogini, tervetuloa seuraan!

    VastaaPoista